Exclusieve kennissessie: besparen op uw verzuimkosten

Als werkgever maakt u de keuze wie u helpt bij de verzuimbegeleiding. Maar ook of u wel of niet eigenrisicodrager bent of wilt zijn voor de Ziektewet en de WGA. Welke keuze u ook maakt, het is prettig om inzicht te hebben in de kosten van (langdurig) verzuim. Door het creëren van inzicht kunt u zien of uw keuzes bijdragen aan het verlagen van uw verzuimkosten. Als dat niet zo is, dan kunt u mogelijk direct uw beleid bijsturen.

Mandema & Partners helpt u graag uw verzuimkosten inzichtelijk te maken en, indien nodig en gewenst, onder controle te brengen. Ook geven wij u inzicht in de subsidiemogelijkheden en te volgen procedures. Of u het WGA-risico momenteel publiek of privaat heeft gefinancierd, het is belangrijk dat uw financieringsstromen onder controle zijn. U krijgt meer inzicht door deel te nemen aan één van onze kennissessies.

Daarom nodigen wij u van harte uit voor deze bijeenkomst. Wij zetten voor u de actuele ontwikkelingen op een rij en geven onze visie hierop. U krijgt van ons inzicht in het werken met Persoonsgegevens en de wijzigingen in de Arbowet, Ziektewet en WGA.

Programma


10:00 - 10:30 uur: Ontvangst
10:30 - 11:45 uur: Presentatie
11:45 - 12:00 uur: Korte break
12:00 - 13:30 uur: Lunch en rondetafelgesprek

Tijdens de lunch heeft u de gelegenheid om nader kennis te maken met onze specialisten. Daarnaast kunt u ook met andere werkgevers ervaringen uitwisselen. Wij nodigen u van harte uit een introducé mee te nemen.

Data en locaties


9 mei 2017: Postillion Hotel Dordrecht
11 mei 2017: Postillion Hotel Bunnik
16 mei 2017: Postillion Hotel Deventer

Uw keuze kunt aangeven op onderstaand aanmeldformulier.

Tot ziens.

Aanmeldformulier kennislunch