Inkomen & Vermogen

U wilt misschien toch ooit eens die wereldreis maken, sparen voor de studie van uw (klein)kinderen of een aanvulling op uw pensioen realiseren. En natuurlijk wilt u dat uw nabestaanden goed verzorgd achterblijven als u onverhoopt komt te overlijden. Dan is het verstandig een vermogen op te bouwen. Dat kan door te sparen, beleggen, een verzekering af te sluiten of door een combinatie hiervan. En hoe eerder u begint, hoe groter de kans dat u het gewenste vermogen ook kunt realiseren. Het is van belang dat u zich vooraf goed laat informeren over de mogelijkheden en de fiscale spelregels. Mandema & Partners helpt u graag bij het opbouwen van vermogen zodat u en/of uw nabestaanden daar later van kunnen genieten.

Persoonlijk financieel plan

Een financieel plan geeft u inzicht in uw inkomens- en vermogenspositie nu en op de langere termijn. Het laat zien of en zo ja, hoe u uw wensen voor de toekomst kunt financieren. Misschien wilt u daarin ook een regeling opnemen om de verminderde pensioenopbouw, als gevolg van de veranderde wetgeving, te compenseren. Wij kunnen een helder financieel plan voor u opstellen.

Inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid

Helaas een ongeluk overkomt zelfs de besten en komt net als ziekte nooit verwacht. Als u daardoor langere tijd niet kunt werken, kan uw inkomen fors terugvallen, maximaal tot op bijstandsniveau. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) biedt dan uitkomst. Wij helpen u graag bij het vinden van een voor u passende arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 

Specialistische accountteams

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams op onze drie expertisegebieden: Risicomanagement, Pensioen en Zorg & Verzuim. Heeft u vragen of wilt u meer informatie op het gebied van Pensioen? Neem dan contact met ons op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen. Zij helpen u graag!

Dichterbij
Meer nieuws