Uw bedrijfsrisico’s onder controle

Ieder bedrijf loopt dagelijks risico's. Denk aan aansprakelijkheidsrisico's, aan schade door brand of storm. Of aan kapotte machines waardoor uw productie stil ligt. Net als bij debiteuren die niet (kunnen) betalen, loopt u dan inkomsten mis. Door bedrijfsrisico's in de hand te houden, maakt u uw bedrijf toekomstbestendig.
Mandema & Partners helpt u daarbij. Wij maken uw risico’s inzichtelijk en bieden u deskundig advies,
verzekeringen en totaaloplossingen voor al uw bedrijfsrisico’s.

Ondernemerspakket Mandema

Mandema & Partners heeft via haar volmachtbedrijf een pakket ontwikkeld in samenwerking met een aantal vooraanstaande verzekeraars. Het pakket levert u een aantal aantrekkelijke voordelen op. Lees meer

Financiële voorzieningen voor uw werknemers 

Ook uw werknemers lopen risico's. Hoe goed heeft u uw zaken geregeld bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of overlijden? En wat zijn de gevolgen van veranderende wet- en regelgeving? Ook op het gebied van werknemersvoorzieningen kunnen wij u van dienst zijn. Denk aan voorzieningen om het inkomen aan te vullen in geval van arbeidsongeschiktheid en voor voorzieningen voor schade door ongevallen.  

Specialistische accountteams

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams met daarin specialisten voor de diverse marktsectoren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen.
Zij helpen u graag!

Dichterbij
Cybercrime vereist continue aandacht

Cybercrime vereist continue aandacht

In 2016 heeft één op de vijf Nederlandse bedrijven met minimaal tien werknemers, te maken gehad met een cyberaanval. De benodigde beveiliging wordt steeds complexer, maar de schade als gevolg van een cyberincident kan groot zijn.

Asbest in straalgritmiddel aangetroffen

Asbest in straalgritmiddel aangetroffen

Afgelopen maand meldde de landelijke media dat het bedrijf Sibelco het verontreinigde straalgritmiddel Eurogrit heeft geleverd aan 140 bedrijven in Nederland. Medewerkers kunnen in contact zijn geraakt met de stof, waarvan bekend is dat bij (langdurige) blootstelling dit asbest/longziekten kan veroorzaken.

Cyber event

Cyber event

Onze partner in business, Van Lanschot Chabot, organiseert in januari 2018 een Cyber event. Bent u ondernemer en wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat op het interesseformulier uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte.

Meer nieuws