Uw bedrijfsrisico’s onder controle

Ieder bedrijf loopt dagelijks risico's. Denk aan aansprakelijkheidsrisico's, aan schade door brand of storm. Of aan kapotte machines waardoor uw productie stil ligt. Net als bij debiteuren die niet (kunnen) betalen, loopt u dan inkomsten mis. Door bedrijfsrisico's in de hand te houden, maakt u uw bedrijf toekomstbestendig.
Mandema & Partners helpt u daarbij. Wij maken uw risico’s inzichtelijk en bieden u deskundig advies,
verzekeringen en totaaloplossingen voor al uw bedrijfsrisico’s.

Ondernemerspakket Mandema

Mandema & Partners heeft via haar volmachtbedrijf een pakket ontwikkeld in samenwerking met een aantal vooraanstaande verzekeraars. Het pakket levert u een aantal aantrekkelijke voordelen op. Lees meer

Financiële voorzieningen voor uw werknemers 

Ook uw werknemers lopen risico's. Hoe goed heeft u uw zaken geregeld bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of overlijden? En wat zijn de gevolgen van veranderende wet- en regelgeving? Ook op het gebied van werknemersvoorzieningen kunnen wij u van dienst zijn. Denk aan voorzieningen om het inkomen aan te vullen in geval van arbeidsongeschiktheid en voor voorzieningen voor schade door ongevallen.  

Specialistische accountteams

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams met daarin specialisten voor de diverse marktsectoren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen.
Zij helpen u graag!

Dichterbij
Groeiend risico terugvordering door curator failliete Duitse debiteur

Groeiend risico terugvordering door curator failliete Duitse debiteur

In juli 2016 informeerden wij u over het toenemend risico op terugvordering van ontvangen betalingen van een inmiddels failliete debiteur. De praktijk wijst uit dat Duitse curatoren er steeds vaker in slagen om betalingen terug te vorderen. Daarom attenderen wij u nogmaals op deze kwestie en de mogelijkheden die u heeft.

Nieuwe privacy-verordening vraagt actie van bedrijven

Nieuwe privacy-verordening vraagt actie van bedrijven

Per 25 mei 2018 moeten alle organisaties voldoen aan de eisen van General Data Protection Regulation (GDPR), ofwel de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Voor veel bedrijven betekent dit werk aan de winkel.

Subsidieplafond voor asbestsanering van dakbedekking verhoogd

Subsidieplafond voor asbestsanering van dakbedekking verhoogd

Staatssecretaris Dijksma van Infrastructuur en Milieu heeft eerder besloten om het subsidieplafond voor 2017 voor het verwijderen van asbestdaken te verhogen tot € 25 miljoen. Bent u eigenaar van een gebouw met asbesthoudende dakbedekking? Dan moet u het asbest voor 2024 verwijderen.

Meer nieuws