Uw bedrijfsrisico’s onder controle

Ieder bedrijf loopt dagelijks risico's. Denk aan aansprakelijkheidsrisico's, aan schade door brand of storm. Of aan kapotte machines waardoor uw productie stil ligt. Net als bij debiteuren die niet (kunnen) betalen, loopt u dan inkomsten mis. Door bedrijfsrisico's in de hand te houden, maakt u uw bedrijf toekomstbestendig.
Mandema & Partners helpt u daarbij. Wij maken uw risico’s inzichtelijk en bieden u deskundig advies,
verzekeringen en totaaloplossingen voor al uw bedrijfsrisico’s.

Ondernemerspakket Mandema

Mandema & Partners heeft via haar volmachtbedrijf een pakket ontwikkeld in samenwerking met een aantal vooraanstaande verzekeraars. Het pakket levert u een aantal aantrekkelijke voordelen op. Lees meer

Financiële voorzieningen voor uw werknemers 

Ook uw werknemers lopen risico's. Hoe goed heeft u uw zaken geregeld bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of overlijden? En wat zijn de gevolgen van veranderende wet- en regelgeving? Ook op het gebied van werknemersvoorzieningen kunnen wij u van dienst zijn. Denk aan voorzieningen om het inkomen aan te vullen in geval van arbeidsongeschiktheid en voor voorzieningen voor schade door ongevallen.  

Specialistische accountteams

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams met daarin specialisten voor de diverse marktsectoren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen.
Zij helpen u graag!

Dichterbij
Exclusieve kennissessie: besparen op uw verzuimkosten

Exclusieve kennissessie: besparen op uw verzuimkosten

Mandema & Partners helpt u graag uw verzuimkosten inzichtelijk te maken en, indien nodig en gewenst, onder controle te brengen. Ook geven wij u inzicht in de subsidiemogelijkheden en te volgen procedures. U krijgt meer inzicht door deel te nemen aan één van onze kennissessies.

Uw verzekeringen en personeelsregelingen up-to-date houden

Uw verzekeringen en personeelsregelingen up-to-date houden

Wanneer u een verzekering afsluit, doet u dit op basis van uw wensen en de situatie op dat moment. Maar uw jaarcijfers, loonsom, etcetera veranderen. Daarom is het belangrijk uw verzekering (jaarlijks) te controleren en indien nodig aan te passen.

Meer nieuws