Risico’s die wij afdekken

Mandema & Partners helpt u graag met het opstellen van een risicobeheersplan om uw risico's in kaart te brengen en onder controle te houden. Deze expertise verrichten wij voor verschillende marktsectoren: Bouw & Engineering, Handel, ICT & Zakelijke dienstverlening, Logistiek, Maakindustrie, Vrije tijd en Zorg. Hiervoor maken wij een risico-inventarisatie en -analyse en een risicobeheersplan voor de risico’s op het gebied van:

Up-to-date houden van uw schadeverzekeringen

Voor een groot aantal van uw schadeverzekeringen dient u een naverrekeningsopgave te verstrekken over het voorafgaande boek-/verzekeringsjaar. Lees meer

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams met daarin specialisten voor de diverse marktsectoren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen.
Zij helpen u graag!

Dichterbij
Interview voor special Bedrijfscontintuïteit van Elsevier

Interview voor special Bedrijfscontintuïteit van Elsevier

Onze senior consultants Nicole Lammers en Henk van Seventer werden door Pulse Media Groep / Elsevier geïnterviewd voor het hoofdinterview van de special van de Elsevier. Thema van de special: Bedrijfscontinuïteit verzekerd. De special kwam 22 oktober uit.

Privacy-awareness

Privacy-awareness

De nieuwe wetgeving op het gebied van het melden van datalekken heeft veel bij bedrijven teweeg gebracht. Privacy is overal en actueel.

Meer nieuws