Risico’s die wij afdekken

Mandema & Partners helpt u graag met het opstellen van een risicobeheersplan om uw risico's in kaart te brengen en onder controle te houden. Deze expertise verrichten wij voor verschillende marktsectoren: Bouw & Engineering, Handel, ICT & Zakelijke dienstverlening, Logistiek, Maakindustrie, Vrije tijd en Zorg. Hiervoor maken wij een risico-inventarisatie en -analyse en een risicobeheersplan voor de risico’s op het gebied van:

Up-to-date houden van uw schadeverzekeringen

Voor een groot aantal van uw schadeverzekeringen dient u een naverrekeningsopgave te verstrekken over het voorafgaande boek-/verzekeringsjaar. Lees meer

Volmachtbedrijf

Per 13 oktober 2017 zijn Van Lanschot Chabot Assuradeuren en Mandema en Partners Volmacht samengegaan onder Chabot Assuradeuren. Chabot Assuradeuren treedt op als gevolmachtigd agent voor en namens een aantal gerenommeerde verzekeraars, ook wel aanbieders genoemd. Als gevolmachtigd agent is zij voor en namens deze verzekeraars bevoegd werkzaamheden te verrichten, waaronder acceptatie- en schadebehandelingswerkzaamheden.Meer informatie over Chabot Assuradeuren B.V. vindt u hier.

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams met daarin specialisten voor de diverse marktsectoren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen.
Zij helpen u graag!

Dichterbij
Cybercrime vereist continue aandacht

Cybercrime vereist continue aandacht

In 2016 heeft één op de vijf Nederlandse bedrijven met minimaal tien werknemers, te maken gehad met een cyberaanval. De benodigde beveiliging wordt steeds complexer, maar de schade als gevolg van een cyberincident kan groot zijn.

Asbest in straalgritmiddel aangetroffen

Asbest in straalgritmiddel aangetroffen

Afgelopen maand meldde de landelijke media dat het bedrijf Sibelco het verontreinigde straalgritmiddel Eurogrit heeft geleverd aan 140 bedrijven in Nederland. Medewerkers kunnen in contact zijn geraakt met de stof, waarvan bekend is dat bij (langdurige) blootstelling dit asbest/longziekten kan veroorzaken.

Cyber event

Cyber event

Onze partner in business, Van Lanschot Chabot, organiseert in januari 2018 een Cyber event. Bent u ondernemer en wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat op het interesseformulier uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte.

Meer nieuws