Bouw & Engineering

U wilt uw bedrijf veilig laten groeien zonder u zorgen te maken over de risico’s. Voor uw bedrijf en voor beleggers ligt steeds meer nadruk op verduurzaming en energiebesparing. Daarnaast blijven innovatie en automatisering voor u van belang om een goede concurrentiepositie te behouden en kosten te besparen. Dit vraagt om een sterk risicomanagement waarin onder meer contract- en creditmanagement een belangrijke rol spelen.

Mandema & Partners bedient de gehele keten, nationaal en internationaal.
Wij mogen alle partijen in de keten, van aannemers, toeleveranciers, installatiebedrijven tot projectontwikkelaars en vastgoedondernemingen, tot onze klanten rekenen. Daarom begrijpen wij als geen ander de complexiteit van aansprakelijkheid, contractmanagement en claimsafwikkeling. Met name wanneer hierbij meerdere partijen zijn betrokken. Wij adviseren niet alleen over verzekeringsoplossingen maar ook over contracten voor specifieke projecten in binnen- en buitenland, van damwanden in Londen tot metrostations in Qatar.

Mandema & Partners gelooft dat, met name voor de sector Bouw & Engineering, een specialistisch team een sterke toegevoegde waarde heeft voor u als klant. Ons accountteam Bouw & Engineering bestaat uit consultants, accountmanagers en contractbeheerders die actief zijn in dit segment. Zij worden ondersteund door ingenieurs, schade-experts en juristen. Samen vertegenwoordigen zij de gehele klantcyclus van consultancy tot en met
de administratieve behandeling van de verzekeringscontracten. Zo bieden wij u verregaande
kwaliteit en service op maat.

Voor meer informatie over risico's ga naar: Risicomanagement algemeen

 

Specialistische accountteams

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams met daarin specialisten voor de diverse marktsectoren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen.
Zij helpen u graag!

Dichterbij
Het recht op een second opinion

Het recht op een second opinion

Per 1 juli 2017 wijzigt de Arbowet en het Arbeidsomstandighedenbesluit (het Arbobesluit). Met de gewijzigde wetgeving wil de overheid het functioneren van de bedrijfsgezondheidszorg voor werknemers en werkgevers verbeteren. In dit artikel zoomen wij in op het nieuwe recht van een werknemer: het recht op een second opinion bij een andere bedrijfsarts.

Doorwerken na AOW-leeftijd en pensioenopbouw

Doorwerken na AOW-leeftijd en pensioenopbouw

Het verhogen van de AOW-leeftijd zorgt ervoor dat de AOW-leeftijd en de pensioenleeftijd in de meeste pensioenregelingen niet meer aan elkaar gelijk zijn. Wij krijgen steeds vaker vragen over doorwerken na de AOW-leeftijd en de bijbehorende pensioenopbouw.

Ga goed verzekerd naar het buitenland

Ga goed verzekerd naar het buitenland

De vakantieperiode komt eraan en veel mensen gaan naar het buitenland. De meesten sluiten een reisverzekering af voor de privéreis. Maar wist u dat, als u of uw werknemer zakelijk op reis gaat, eventuele schade en hulp is uitgesloten op een particuliere verzekering? Overkomt uw werknemer in het buitenland iets tijdens zijn of haar zakelijke reis, dan bent u als werkgever hiervoor verantwoordelijk.

Meer nieuws