Bouw & Engineering

U wilt uw bedrijf veilig laten groeien zonder u zorgen te maken over de risico’s. Voor uw bedrijf en voor beleggers ligt steeds meer nadruk op verduurzaming en energiebesparing. Daarnaast blijven innovatie en automatisering voor u van belang om een goede concurrentiepositie te behouden en kosten te besparen. Dit vraagt om een sterk risicomanagement waarin onder meer contract- en creditmanagement een belangrijke rol spelen.

Mandema & Partners bedient de gehele keten, nationaal en internationaal.
Wij mogen alle partijen in de keten, van aannemers, toeleveranciers, installatiebedrijven tot projectontwikkelaars en vastgoedondernemingen, tot onze klanten rekenen. Daarom begrijpen wij als geen ander de complexiteit van aansprakelijkheid, contractmanagement en claimsafwikkeling. Met name wanneer hierbij meerdere partijen zijn betrokken. Wij adviseren niet alleen over verzekeringsoplossingen maar ook over contracten voor specifieke projecten in binnen- en buitenland, van damwanden in Londen tot metrostations in Qatar.

Mandema & Partners gelooft dat, met name voor de sector Bouw & Engineering, een specialistisch team een sterke toegevoegde waarde heeft voor u als klant. Ons accountteam Bouw & Engineering bestaat uit consultants, accountmanagers en contractbeheerders die actief zijn in dit segment. Zij worden ondersteund door ingenieurs, schade-experts en juristen. Samen vertegenwoordigen zij de gehele klantcyclus van consultancy tot en met
de administratieve behandeling van de verzekeringscontracten. Zo bieden wij u verregaande
kwaliteit en service op maat.

Voor meer informatie over risico's ga naar: Risicomanagement algemeen

 

Specialistische accountteams

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams met daarin specialisten voor de diverse marktsectoren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen.
Zij helpen u graag!

Dichterbij
Is uw reisverzekering nog up-to-date?

Is uw reisverzekering nog up-to-date?

De zomervakantie is begonnen. Tijd om te genieten en eropuit te gaan. Met de auto, motor, caravan of het vliegtuig. Om onbezorgd te genieten, is het belangrijk om uw verzekeringen te controleren.

Terrorisme; ga goed geïnformeerd op reis

Terrorisme; ga goed geïnformeerd op reis

Weet u hoe u verzekerd bent wanneer u betrokken raakt bij een terroristische aanslag? Terrorisme komt steeds dichterbij. De recente aanslagen in Manchester en London bewijzen dat weer eens.

Meer nieuws