ICT & Zakelijke Dienstverlening

Goede ICT en inhuur van zakelijke diensten kunnen bepalend zijn voor de winstgevendheid van organisaties.
Uw klanten verwachten daarom veel van u. Dit biedt kansen voor uw bedrijf maar vergroot ook uw risico’s. Als ICT-bedrijf loopt u bijvoorbeeld het risico op claims in geval van data-verlies en fouten in de programmatuur. Ook cloud-computing en andere online-diensten brengen nieuwe veiligheidsrisico’s zoals cybercrime met zich mee. Innovatie en goed risicomanagement zijn daarom belangrijk. Zowel in de ICT als zakelijke dienstverlening zien wij dat het belang van goed contract- en creditmanagement toeneemt. Denk aan het formuleren van heldere algemene en leveringsvoorwaarden, effectief debiteurenbeheer en kredietverzekeringen.

Mandema & Partners gelooft in risicomanagement op maat voor het effectief borgen van uw bedrijfscontinuïteit.
Wij beschikken over experts met uitgebreide kennis en ervaring in de branche waarin uw bedrijf opereert en de risico’s die zich daar voordoen. Al deze kwalificaties hebben wij samengebracht in ons specialistisch accountteam ICT en zakelijke dienstverlening. Zo maken wij uw risico’s beheersbaar zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. 

Voor meer informatie over risico's ga naar: Risicomanagement algemeen

Specialistische accountteams

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams met daarin specialisten voor de diverse marktsectoren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen.
Zij helpen u graag!

Dichterbij
Privacy-awareness

Privacy-awareness

De nieuwe wetgeving op het gebied van het melden van datalekken heeft veel bij bedrijven teweeg gebracht. Privacy is overal en actueel.

Meer nieuws