Logistiek: hoe blijft u innoverend?

Nederland is mondiaal toonaangevend in de logistieke sector. Er zijn veel ontwikkelingen gaande om de Nederlandse en internationale logistiek verder te verbeteren. Denk aan het programma van de Topsector Logistiek. Dit geeft onder meer aandacht aan het uitwisselen van data via een open ICT-platform, synchromodaliteit en cross chain control centers. Deze ontwikkelingen en zaken als innovatie en duurzaamheid worden voor uw logistieke bedrijf steeds belangrijker, maar brengen ook nieuwe risico’s met zich mee. U wilt uw concurrentiepositie behouden en waar mogelijk versterken. Dit vraagt continu om afstemming van uw bedrijfsvoering en risico’s, waarbij u rekening moet houden met de complexe wet- en regelgeving op het gebied van logistiek.

Van Lanschot Chabot en Mandema & Partners werken met sectorgerichte accountteams. Deze teams beschikken over specialistische risicomanagers. De logistieke sector is één van deze sectoren. Onze risicomanagers kennen alle facetten binnen deze sector, van leverancier tot consument. Ze zijn in staat om snel en zorgvuldig de risico’s concreet te vertalen naar uw organisatie. Hoe we dat doen? Door ons grote klantennetwerk uit uw branche zijn we in staat te benchmarken en u te voorzien van op maat risico-advies. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen. 

Onze dienstverlening
Ons specialistisch accountteam Logistiek maakt op basis van een uitgebreide risicoanalyse uw risico’s inzichtelijk en stelt vervolgens een effectief risicobeheersplan op dat voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Hiermee kunt u uw kosten beheersen en een betrouwbaardere keten garanderen voor uw opdrachtgevers. Goed risicomanagement beschermt u niet alleen tegen risico’s. Het versterkt ook uw concurrentiepositie als betrouwbare logistieke partner en stelt u in staat kansen beter te benutten. 

Klik hier voor meer informatie over risico's.

Meer over de samenwerking Van Lanschot Chabot en Mandema & Partners, klik hier.  

Specialistische accountteams

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op. Hieronder vindt u onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen. Zij helpen u graag!

Dichterbij
Interview voor special Bedrijfscontintuïteit van Elsevier

Interview voor special Bedrijfscontintuïteit van Elsevier

Onze senior consultants Nicole Lammers en Henk van Seventer werden door Pulse Media Groep / Elsevier geïnterviewd voor het hoofdinterview van de special van de Elsevier. Thema van de special: Bedrijfscontinuïteit verzekerd. De special kwam 22 oktober uit.

Privacy-awareness

Privacy-awareness

De nieuwe wetgeving op het gebied van het melden van datalekken heeft veel bij bedrijven teweeg gebracht. Privacy is overal en actueel.

Meer nieuws