Logistiek

Nederland is mondiaal toonaangevend in de logistieke sector. Er zijn veel ontwikkelingen gaande om de Nederlandse en internationale logistiek verder te verbeteren. Denk aan het programma van de Topsector Logistiek. Dit geeft onder meer aandacht aan het uitwisselen van data via een open ICT-platform, synchromodaliteit en cross chain control centers. Deze ontwikkelingen en zaken als innovatie en duurzaamheid worden voor uw logistieke bedrijf steeds belangrijker, maar brengen ook nieuwe risico’s met zich mee. U wilt uw concurrentiepositie behouden en waar mogelijk versterken. Dit vraagt continu om afstemming van uw bedrijfsvoering en risico’s, waarbij u rekening moet houden met de complexe wet- en regelgeving op het gebied van logistiek.

Mandema & Partners kent de risico’s die u loopt in de logistieke sector en is op de hoogte van de ontwikkelingen. Ons specialistisch accountteam Logistiek maakt uw risico’s inzichtelijk en stelt een effectief risicobeheersplan op dat voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Hiermee kunt u kosten beheersen en een betrouwbaardere keten garanderen voor uw opdrachtgevers. Goed risicomanagement beschermt u niet alleen tegen risico’s. Het versterkt ook uw concurrentiepositie als betrouwbare logistieke partner en stelt u in staat kansen beter te benutten. 

Klik hier voor meer informatie over risico's.

Specialistische accountteams

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams met daarin specialisten voor de diverse marktsectoren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen.
Zij helpen u graag!

Dichterbij
Interview voor special Bedrijfscontintuïteit van Elsevier

Interview voor special Bedrijfscontintuïteit van Elsevier

Onze senior consultants Nicole Lammers en Henk van Seventer werden door Pulse Media Groep / Elsevier geïnterviewd voor het hoofdinterview van de special van de Elsevier. Thema van de special: Bedrijfscontinuïteit verzekerd. De special kwam 22 oktober uit.

Privacy-awareness

Privacy-awareness

De nieuwe wetgeving op het gebied van het melden van datalekken heeft veel bij bedrijven teweeg gebracht. Privacy is overal en actueel.

Meer nieuws