Volmacht

Mandema en Partners Volmacht B.V. is 100% dochter van Mandema en Partners B.V. In het volmachtbedrijf hebben wij van verzekeraars de bevoegdheid gekregen om namens hen risico's te accepteren en schades af te handelen

U krijgt op efficiëntere wijze verzekeringsoplossingen aangeboden.
Hierdoor kunnen wij u efficiënter verzekeringsoplossingen bieden. Zo krijgt u uw polisdocumenten sneller, net als uw vergoeding in geval van schade.

Meer informatie over de verschillende particuliere verzekeringsproducten vindt u in de productwijzers. Onze polisvoorwaarden voor zakelijke verzekeringsproducten, zoals onder meer het Ondernemerspakket Mandema en de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, vindt u hier.

Mocht er sprake zijn van een conflicterend belang tussen Mandema en Partners B.V. en Mandema en Partners Volmacht B.V., hanteren wij de procedure 'Conflicterende belangen'.

Mandema en Partners Volmacht B.V. heeft volmachten van de volgende verzekeraars:

Mandema en Partners Volmacht B.V. heeft de volgende nummers:

  • AFM-nummer: 12014914
  • BTW-nummer: NL809585224B01
  • Kifid-aansluitnummer: 300.010250
  • KvK-nummer: 34144236
Dichterbij
Is uw reisverzekering nog up-to-date?

Is uw reisverzekering nog up-to-date?

De zomervakantie is begonnen. Tijd om te genieten en eropuit te gaan. Met de auto, motor, caravan of het vliegtuig. Om onbezorgd te genieten, is het belangrijk om uw verzekeringen te controleren.

Terrorisme; ga goed geïnformeerd op reis

Terrorisme; ga goed geïnformeerd op reis

Weet u hoe u verzekerd bent wanneer u betrokken raakt bij een terroristische aanslag? Terrorisme komt steeds dichterbij. De recente aanslagen in Manchester en London bewijzen dat weer eens.

Meer nieuws