Volmacht

Mandema en Partners Volmacht B.V. is 100% dochter van Mandema en Partners B.V. In het volmachtbedrijf hebben wij van verzekeraars de bevoegdheid gekregen om namens hen risico's te accepteren en schades af te handelen

U krijgt op efficiëntere wijze verzekeringsoplossingen aangeboden.
Hierdoor kunnen wij u efficiënter verzekeringsoplossingen bieden. Zo krijgt u uw polisdocumenten sneller, net als uw vergoeding in geval van schade.

Meer informatie over de verschillende particuliere verzekeringsproducten vindt u in de productwijzers. Onze polisvoorwaarden voor zakelijke verzekeringsproducten, zoals onder meer het Ondernemerspakket Mandema en de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, vindt u hier.

Mocht er sprake zijn van een conflicterend belang tussen Mandema en Partners B.V. en Mandema en Partners Volmacht B.V., hanteren wij de procedure 'Conflicterende belangen'.

Mandema en Partners Volmacht B.V. heeft volmachten van de volgende verzekeraars:

Mandema en Partners Volmacht B.V. heeft de volgende nummers:

  • AFM-nummer: 12014914
  • BTW-nummer: NL809585224B01
  • Kifid-aansluitnummer: 300.010250
  • KvK-nummer: 34144236
Dichterbij
Asbest in straalgritmiddel aangetroffen

Asbest in straalgritmiddel aangetroffen

Afgelopen maand meldde de landelijke media dat het bedrijf Sibelco het verontreinigde straalgritmiddel Eurogrit heeft geleverd aan 140 bedrijven in Nederland. Medewerkers kunnen in contact zijn geraakt met de stof, waarvan bekend is dat bij (langdurige) blootstelling dit asbest/longziekten kan veroorzaken.

Cyber event

Cyber event

Onze partner in business, Van Lanschot Chabot, organiseert in januari 2018 een Cyber event. Bent u ondernemer en wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat op het interesseformulier uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte.

Meer nieuws