Volmacht

Mandema en Partners Volmacht B.V. is 100% dochter van Mandema en Partners B.V. In het volmachtbedrijf hebben wij van verzekeraars de bevoegdheid gekregen om namens hen risico's te accepteren en schades af te handelen

U krijgt op efficiëntere wijze verzekeringsoplossingen aangeboden.
Hierdoor kunnen wij u efficiënter verzekeringsoplossingen bieden. Zo krijgt u uw polisdocumenten sneller, net als uw vergoeding in geval van schade.

Meer informatie over de verschillende particuliere verzekeringsproducten vindt u in de productwijzers. Onze polisvoorwaarden voor zakelijke verzekeringsproducten, zoals onder meer het Ondernemerspakket Mandema en de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, vindt u hier.

Mocht er sprake zijn van een conflicterend belang tussen Mandema en Partners B.V. en Mandema en Partners Volmacht B.V., hanteren wij de procedure 'Conflicterende belangen'.

Mandema en Partners Volmacht B.V. heeft volmachten van de volgende verzekeraars:

Mandema en Partners Volmacht B.V. heeft de volgende nummers:

  • AFM-nummer: 12014914
  • BTW-nummer: NL809585224B01
  • Kifid-aansluitnummer: 300.010250
  • KvK-nummer: 34144236
Dichterbij
Het recht op een second opinion

Het recht op een second opinion

Per 1 juli 2017 wijzigt de Arbowet en het Arbeidsomstandighedenbesluit (het Arbobesluit). Met de gewijzigde wetgeving wil de overheid het functioneren van de bedrijfsgezondheidszorg voor werknemers en werkgevers verbeteren. In dit artikel zoomen wij in op het nieuwe recht van een werknemer: het recht op een second opinion bij een andere bedrijfsarts.

Doorwerken na AOW-leeftijd en pensioenopbouw

Doorwerken na AOW-leeftijd en pensioenopbouw

Het verhogen van de AOW-leeftijd zorgt ervoor dat de AOW-leeftijd en de pensioenleeftijd in de meeste pensioenregelingen niet meer aan elkaar gelijk zijn. Wij krijgen steeds vaker vragen over doorwerken na de AOW-leeftijd en de bijbehorende pensioenopbouw.

Ga goed verzekerd naar het buitenland

Ga goed verzekerd naar het buitenland

De vakantieperiode komt eraan en veel mensen gaan naar het buitenland. De meesten sluiten een reisverzekering af voor de privéreis. Maar wist u dat, als u of uw werknemer zakelijk op reis gaat, eventuele schade en hulp is uitgesloten op een particuliere verzekering? Overkomt uw werknemer in het buitenland iets tijdens zijn of haar zakelijke reis, dan bent u als werkgever hiervoor verantwoordelijk.

Zorgen om cyberaanvallen bij zorginstellingen

Zorgen om cyberaanvallen bij zorginstellingen

Cyberaanvallen zorgen voor onrust bij zorginstellingen. De afgelopen jaren is het aantal aanvallen sterk gegroeid. Sinds 1 januari 2016 is de meldplicht datalekken ingevoerd en bijna 30% van de meldingen kwam vanuit de sector gezondheid & welzijn. Het is van groot belang dat iedere zorginstelling het cyberrisico serieus aandacht geeft.

Meer nieuws