Professional met ondernemersgeest? Wij maken graag kennis met jou!

Vind jij het leuk om je kennis te delen en samen echt ergens voor te gaan? Heb je ondernemerschap in het bloed? Voel je je liever partner dan werknemer? En spreken waarden als klantverantwoordelijk, deskundig, pragmatisch, innovatief en passievol je aan? Dan willen wij graag met je praten!

Middelgrote en grote ondernemingen en instellingen in Nederland vormen onze klantenkring. Binnen dit segment is Mandema & Partners een belangrijke en gevestigde speler. Al 60 jaar bedienen we dit segment met totaaladvies en oplossingen om Bedrijfsrisico's, Pensioen en Zorg & Verzuim goed te managen. Ons doel is het maximaliseren van de bedrijfscontinuiteit van onze klanten door risico's voor hen inzichtelijk te maken en te beperken. Bijvoorbeeld met verzekeringsoplossingen voor schade en werknemersvoorzieningen.     

Mandema & Partners heeft circa 140 medewerkers en is gevestigd in Den Haag.

Op dit moment hebben we de volgende vacature(s): 
Geen vacatures

Dichterbij
Zorg: premievergelijking en marktonderzoek

Zorg: premievergelijking en marktonderzoek

Jaarlijks vergelijkt Mandema & Partners de belangrijkste zorgverzekeraars. Dit doen wij niet zoals veel vergelijkingssites alleen op basis van de brutopremies. Bekijk onze premievergelijking en marktvergelijking 2018.

Rumoer rond de zorgverzekering

Rumoer rond de zorgverzekering

De overstapperiode voor de zorgverzekering komt er weer aan. Welke keuzes maakt het nieuwe kabinet? En hoe reageren verzekeraars hierop? Een goede collectieve zorgverzekering kan u helpen bij het beheersen van uw verzuim- en WIA-kosten.

Cybercrime vereist continue aandacht

Cybercrime vereist continue aandacht

In 2016 heeft één op de vijf Nederlandse bedrijven met minimaal tien werknemers, te maken gehad met een cyberaanval. De benodigde beveiliging wordt steeds complexer, maar de schade als gevolg van een cyberincident kan groot zijn.

Meer nieuws