Professional met ondernemersgeest? Wij maken graag kennis met jou!

Vind jij het leuk om je kennis te delen en samen echt ergens voor te gaan? Heb je ondernemerschap in het bloed? Voel je je liever partner dan werknemer? En spreken waarden als klantverantwoordelijk, deskundig, pragmatisch, innovatief en passievol je aan? Dan willen wij graag met je praten!

Middelgrote en grote ondernemingen en instellingen in Nederland vormen onze klantenkring. Binnen dit segment is Mandema & Partners een belangrijke en gevestigde speler. Al 60 jaar bedienen we dit segment met totaaladvies en oplossingen om Bedrijfsrisico's, Pensioen en Zorg & Verzuim goed te managen. Ons doel is het maximaliseren van de bedrijfscontinuiteit van onze klanten door risico's voor hen inzichtelijk te maken en te beperken. Bijvoorbeeld met verzekeringsoplossingen voor schade en werknemersvoorzieningen.     

Mandema & Partners heeft circa 140 medewerkers en is gevestigd in Den Haag.

Op dit moment hebben we de volgende vacature(s): 
Geen vacatures

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze HR-consultant:
 

Dichterbij
Is uw reisverzekering nog up-to-date?

Is uw reisverzekering nog up-to-date?

De zomervakantie is begonnen. Tijd om te genieten en eropuit te gaan. Met de auto, motor, caravan of het vliegtuig. Om onbezorgd te genieten, is het belangrijk om uw verzekeringen te controleren.

Terrorisme; ga goed geïnformeerd op reis

Terrorisme; ga goed geïnformeerd op reis

Weet u hoe u verzekerd bent wanneer u betrokken raakt bij een terroristische aanslag? Terrorisme komt steeds dichterbij. De recente aanslagen in Manchester en London bewijzen dat weer eens.

Meer nieuws