Professional met ondernemersgeest? Wij maken graag kennis met jou!

Vind jij het leuk om je kennis te delen en samen echt ergens voor te gaan? Heb je ondernemerschap in het bloed? Voel je je liever partner dan werknemer? En spreken waarden als klantverantwoordelijk, deskundig, pragmatisch, innovatief en passievol je aan? Dan willen wij graag met je praten!

Middelgrote en grote ondernemingen en instellingen in Nederland vormen onze klantenkring. Binnen dit segment is Mandema & Partners een belangrijke en gevestigde speler. Al 60 jaar bedienen we dit segment met totaaladvies en oplossingen om Bedrijfsrisico's, Pensioen en Zorg & Verzuim goed te managen. Ons doel is het maximaliseren van de bedrijfscontinuiteit van onze klanten door risico's voor hen inzichtelijk te maken en te beperken. Bijvoorbeeld met verzekeringsoplossingen voor schade en werknemersvoorzieningen.     

Mandema & Partners heeft circa 140 medewerkers en is gevestigd in Den Haag.

Op dit moment hebben we de volgende vacature(s): 
Geen vacatures

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze HR-consultant:
 

Dichterbij
Groeiend risico terugvordering door curator failliete Duitse debiteur

Groeiend risico terugvordering door curator failliete Duitse debiteur

In juli 2016 informeerden wij u over het toenemend risico op terugvordering van ontvangen betalingen van een inmiddels failliete debiteur. De praktijk wijst uit dat Duitse curatoren er steeds vaker in slagen om betalingen terug te vorderen. Daarom attenderen wij u nogmaals op deze kwestie en de mogelijkheden die u heeft.

Verwachte stijgingen van de AOW-leeftijd

Verwachte stijgingen van de AOW-leeftijd

Vanaf 2017 stelt de overheid elk jaar vast wat over vijf jaar de (nieuwe) AOW-leeftijd is. Dit doet zij op basis van de levensverwachting die het CBS berekent. De uitkomst van de berekening bepaalt of de AOW-leeftijd gelijk blijft of met drie maanden stijgt.

Wet late betalingen per 1 juli 2017 in werking getreden

Wet late betalingen per 1 juli 2017 in werking getreden

De ‘Wet late betalingen’ is op 1 juli 2017 in werking getreden. Daarmee komt er een einde aan het - zonder consequenties - kunnen afdwingen van lange(re) betalingstermijnen door grote bedrijven van hun leveranciers en dienstverleners in het MKB en zelfstandig ondernemers. Met alle nare financiële gevolgen voor hen van dien.

Nieuwe privacy-verordening vraagt actie van bedrijven

Nieuwe privacy-verordening vraagt actie van bedrijven

Per 25 mei 2018 moeten alle organisaties voldoen aan de eisen van General Data Protection Regulation (GDPR), ofwel de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Voor veel bedrijven betekent dit werk aan de winkel.

Meer nieuws