Professional met ondernemersgeest? Wij maken graag kennis met jou!

Vind jij het leuk om je kennis te delen en samen echt ergens voor te gaan? Heb je ondernemerschap in het bloed? Voel je je liever partner dan werknemer? En spreken waarden als klantverantwoordelijk, deskundig, pragmatisch, innovatief en passievol je aan? Dan willen wij graag met je praten!

Middelgrote en grote ondernemingen en instellingen in Nederland vormen onze klantenkring. Binnen dit segment is Mandema & Partners een belangrijke en gevestigde speler. Al 60 jaar bedienen we dit segment met totaaladvies en oplossingen om Bedrijfsrisico's, Pensioen en Zorg & Verzuim goed te managen. Ons doel is het maximaliseren van de bedrijfscontinuiteit van onze klanten door risico's voor hen inzichtelijk te maken en te beperken. Bijvoorbeeld met verzekeringsoplossingen voor schade en werknemersvoorzieningen.     

Mandema & Partners heeft circa 140 medewerkers en is gevestigd in Den Haag.

Op dit moment hebben we de volgende vacature(s): 
Geen vacatures

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze HR-consultant:
 

Dichterbij
Het recht op een second opinion

Het recht op een second opinion

Per 1 juli 2017 wijzigt de Arbowet en het Arbeidsomstandighedenbesluit (het Arbobesluit). Met de gewijzigde wetgeving wil de overheid het functioneren van de bedrijfsgezondheidszorg voor werknemers en werkgevers verbeteren. In dit artikel zoomen wij in op het nieuwe recht van een werknemer: het recht op een second opinion bij een andere bedrijfsarts.

Doorwerken na AOW-leeftijd en pensioenopbouw

Doorwerken na AOW-leeftijd en pensioenopbouw

Het verhogen van de AOW-leeftijd zorgt ervoor dat de AOW-leeftijd en de pensioenleeftijd in de meeste pensioenregelingen niet meer aan elkaar gelijk zijn. Wij krijgen steeds vaker vragen over doorwerken na de AOW-leeftijd en de bijbehorende pensioenopbouw.

Ga goed verzekerd naar het buitenland

Ga goed verzekerd naar het buitenland

De vakantieperiode komt eraan en veel mensen gaan naar het buitenland. De meesten sluiten een reisverzekering af voor de privéreis. Maar wist u dat, als u of uw werknemer zakelijk op reis gaat, eventuele schade en hulp is uitgesloten op een particuliere verzekering? Overkomt uw werknemer in het buitenland iets tijdens zijn of haar zakelijke reis, dan bent u als werkgever hiervoor verantwoordelijk.

Meer nieuws