Collectieve zorgverzekering

Zorg is altijd een hot item waarover de gemoederen in de politiek soms hoog oplopen. En ook voor u als werkgever een belangrijk onderwerp omdat de verplichte basisverzekering vrijwel al uw werknemers raakt.
Mandema & Partners helpt u zorg te gebruiken om verzuim te voorkomen en uw werknemers gezond te houden.

Vitaliteit en verzuimreductie

Weet u bijvoorbeeld dat zorgverzekeraars hierin een belangrijke rol kunnen spelen? Zij bieden namelijk
preventieve diensten aan die de vitaliteit van uw werknemers bevorderen.
Zo voorkomt u verzuim en dat is nog altijd beter dan genezen.
 

Eigen marktonderzoek zorgverzekeraars

Jaarlijks vergelijkt Mandema & Partners de belangrijkste zorgverzekeraars. Dit doen wij niet zoals veel vergelijkingssites alleen op basis van de brutopremies (zonder collectiviteitskorting), maar ook op basis van de nettopremies (inclusief collectiviteitskorting) en de meest gekozen aanvullende pakketten.
Bekijk hier onze premievergelijking en marktvergelijking 2018. 

Specialistische accountteams

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams op onze drie expertisegebieden: Risicomanagement, Pensioen en Zorg & Verzuim. Heeft u vragen of wilt u meer informatie op het gebied van Zorg & Verzuim? Neem dan contact met ons op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen. Zij helpen u graag!

Dichterbij
Zorg: premievergelijking en marktonderzoek

Zorg: premievergelijking en marktonderzoek

Jaarlijks vergelijkt Mandema & Partners de belangrijkste zorgverzekeraars. Dit doen wij niet zoals veel vergelijkingssites alleen op basis van de brutopremies. Bekijk onze premievergelijking en marktvergelijking 2018.

Rumoer rond de zorgverzekering

Rumoer rond de zorgverzekering

De overstapperiode voor de zorgverzekering komt er weer aan. Welke keuzes maakt het nieuwe kabinet? En hoe reageren verzekeraars hierop? Een goede collectieve zorgverzekering kan u helpen bij het beheersen van uw verzuim- en WIA-kosten.

Meer nieuws