Collectieve zorgverzekering

Zorg is altijd een hot item waarover de gemoederen in de politiek soms hoog oplopen. En ook voor u als werkgever een belangrijk onderwerp omdat de verplichte basisverzekering vrijwel al uw werknemers raakt.
Mandema & Partners helpt u zorg te gebruiken om verzuim te voorkomen en uw werknemers gezond te houden.

Vitaliteit en verzuimreductie

Weet u bijvoorbeeld dat zorgverzekeraars hierin een belangrijke rol kunnen spelen? Zij bieden namelijk
preventieve diensten aan die de vitaliteit van uw werknemers bevorderen.
Zo voorkomt u verzuim en dat is nog altijd beter dan genezen.
 

Eigen marktonderzoek zorgverzekeraars

Jaarlijks vergelijkt Mandema & Partners de belangrijkste zorgverzekeraars. Dit doen wij niet zoals veel vergelijkingssites alleen op basis van de brutopremies (zonder collectiviteitskorting), maar ook op basis van de nettopremies (inclusief collectiviteitskorting) en de meest gekozen aanvullende pakketten.
Bekijk hier onze premievergelijking en martkvergelijking 2016. 
 

Specialistische accountteams

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams op onze drie expertisegebieden: Risicomanagement, Pensioen en Zorg & Verzuim. Heeft u vragen of wilt u meer informatie op het gebied van Zorg & Verzuim? Neem dan contact met ons op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen. Zij helpen u graag!

Dichterbij
Nieuwe Arboregels vanaf 1 juli 2017!

Nieuwe Arboregels vanaf 1 juli 2017!

Op 1 juli 2017 verandert de Arbowet. Deze aanpassingen moeten de arbodienstverlening verder verbeteren en de betrokkenheid van werknemers vergroten. Hoogste tijd dus om uw personeelsbeleid te herzien en uw contract met de arbodienst te evalueren!

Groeiend risico terugvordering door curator failliete Duitse debiteur

Groeiend risico terugvordering door curator failliete Duitse debiteur

In juli 2016 informeerden wij u over het toenemend risico op terugvordering van ontvangen betalingen van een inmiddels failliete debiteur. De praktijk wijst uit dat Duitse curatoren er steeds vaker in slagen om betalingen terug te vorderen. Daarom attenderen wij u nogmaals op deze kwestie en de mogelijkheden die u heeft.

Verwachte stijgingen van de AOW-leeftijd

Verwachte stijgingen van de AOW-leeftijd

Vanaf 2017 stelt de overheid elk jaar vast wat over vijf jaar de (nieuwe) AOW-leeftijd is. Dit doet zij op basis van de levensverwachting die het CBS berekent. De uitkomst van de berekening bepaalt of de AOW-leeftijd gelijk blijft of met drie maanden stijgt.

Meer nieuws