Collectieve zorgverzekering

Zorg is altijd een hot item waarover de gemoederen in de politiek soms hoog oplopen. En ook voor u als werkgever een belangrijk onderwerp omdat de verplichte basisverzekering vrijwel al uw werknemers raakt.
Mandema & Partners helpt u zorg te gebruiken om verzuim te voorkomen en uw werknemers gezond te houden.

Vitaliteit en verzuimreductie

Weet u bijvoorbeeld dat zorgverzekeraars hierin een belangrijke rol kunnen spelen? Zij bieden namelijk
preventieve diensten aan die de vitaliteit van uw werknemers bevorderen.
Zo voorkomt u verzuim en dat is nog altijd beter dan genezen.
 

Eigen marktonderzoek zorgverzekeraars

Jaarlijks vergelijkt Mandema & Partners de belangrijkste zorgverzekeraars. Dit doen wij niet zoals veel vergelijkingssites alleen op basis van de brutopremies (zonder collectiviteitskorting), maar ook op basis van de nettopremies (inclusief collectiviteitskorting) en de meest gekozen aanvullende pakketten.
Bekijk hier onze premievergelijking en martkvergelijking 2016. 
 

Specialistische accountteams

Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie. Wij werken voor onze klanten met specialistische accountteams op onze drie expertisegebieden: Risicomanagement, Pensioen en Zorg & Verzuim. Heeft u vragen of wilt u meer informatie op het gebied van Zorg & Verzuim? Neem dan contact met ons op. Hieronder vindt u enkele van onze specialisten die u rechtstreeks kunt benaderen. Zij helpen u graag!

Dichterbij
Exclusieve kennissessie: besparen op uw verzuimkosten

Exclusieve kennissessie: besparen op uw verzuimkosten

Mandema & Partners helpt u graag uw verzuimkosten inzichtelijk te maken en, indien nodig en gewenst, onder controle te brengen. Ook geven wij u inzicht in de subsidiemogelijkheden en te volgen procedures. U krijgt meer inzicht door deel te nemen aan één van onze kennissessies.

Het recht op een second opinion

Het recht op een second opinion

Per 1 juli 2017 wijzigt de Arbowet en het Arbeidsomstandighedenbesluit (het Arbobesluit). Met de gewijzigde wetgeving wil de overheid het functioneren van de bedrijfsgezondheidszorg voor werknemers en werkgevers verbeteren. In dit artikel zoomen wij in op het nieuwe recht van een werknemer: het recht op een second opinion bij een andere bedrijfsarts.

Doorwerken na AOW-leeftijd en pensioenopbouw

Doorwerken na AOW-leeftijd en pensioenopbouw

Het verhogen van de AOW-leeftijd zorgt ervoor dat de AOW-leeftijd en de pensioenleeftijd in de meeste pensioenregelingen niet meer aan elkaar gelijk zijn. Wij krijgen steeds vaker vragen over doorwerken na de AOW-leeftijd en de bijbehorende pensioenopbouw.

Meer nieuws